E-learning megoldások

Egyedi rendszerbevezetési és e-learning tananyagfejlesztési szolgáltatásaink mellett konkrét megoldásokat is kínálunk Ügyfeleink részére.

Interaktív e-learning tananyag – Az elmúlt évek során számos képzési területen, igen sok témát dolgoztunk fel interaktív e-learning tananyag formába, ennek köszönhetően alakult ki az Onlearn-tech legjobb gyakorlatának megfelelő, szabványos, interaktív e-learning tananyag gyártástechnológiája és standard megoldása, amely alapján igen gyorsan és költséghatékonyan tudunk Ügyfeleink számára látványos és hatékony tanulást nyújtó e-learning tananyagokat fejleszteni. Legyen szó biztosítási termékek vagy banki szolgáltatások, termelési eljárások vagy szabványok, jogszabályok ismertetéséről, vannak jó ötleteink és javaslataink egy igazán korszerű e-tananyag elkészítéséhez. Tudj meg még többet interaktív tananyaginkról!

Totara Learn – Az általunk bevezetett és további funkciókkal kiegészített vagy paraméterezett, főként Moodle vagy Ilias alapú e-learning rendszereket több ezer oktató és tanuló használja nagyvállalatoknál, a közigazgatásban, és a felsőoktatásban egyaránt. Ezen rendszerek fejlesztése, üzemeltetése és támogatása közben szerzett tapasztalataink, valamint a rendszer kulcsfelhasználóinak igényei alapján úgy láttuk, hogy míg egy e-learning rendszer (LMS) kiválóan alkalmas az online tanuláshoz és tutoráláshoz kapcsolódó képzési igények megvalósítására, továbbfejlesztésre szorul a képzések tervezése és tömeges szervezése, a nagy szervezetekre jellemző hierarchiaszintek (szervezeti és munkaköri hierarchia, felettes-beosztott viszony stb.) kezelése vagy a kompetencia alapú tanulás támogatása területén. E tapasztalatainkra alapozva lettünk a Totara hivatalos hazai partnere. Tudj meg még többet a Totara Learn-ről!

Új belépők képzése – Szinte minden nagy szervezet esetében mindennapos az új kollégák érkezése. Meggyőződésünk, hogy az e-learning segítségével az új belépő kollégák képzése költséghatékony és korszerű folyamattá alakítható. A folyamatosan ismételt tudásanyag átadása, az alapvető ismeretek átadásának szükségessége mind-mind olyan tevékenység, amely általános teher egy szervezet számára. Az elmúlt évek során számos új belépők képzését alakítottuk át e-learning formára, vannak jó ötleteink és ismerjük a megfelelő technikákat. Tudj meg még többet az új belépők megoldásunkról!

Szoftverszimuláció – Általánosan hiszünk a kevert (blended) típusú képzésekben, amely esetében az e-leraning egy eszköz, és az e-learning tananyagok egy rendszer részét képezik. A szoftverek oktatása esetében azonban meggyőződésünk, hogy nincs hatékonyabb és tartósabb megoldás az e-learning-nél. Ki ne vett volna részt már szoftvereket bemutató képzések, ahol a tábla előtt egy szakértő villámgyorsan elmutogatja a rendszert, miközben a hallgatóság nagy része még az első kattintásnál volt lemaradva? Ki ne szerette volna napokkal, hónapokkal később visszanézni az adott funkció bemutatását? A szoftverek oktatása terén az e-learning tananyagok hatékonyság és visszakereshetőség terén is verhetetlenek. A résztvevők tudásuknak megfelelő funkciókat ismerhetnek meg, és korlátlan gyakorlási lehetőséggel dolgozhatnak. Arról nem is beszélve, hogy pl. törölni is szabad! Tudj meg még többet a szoftverszimulációs tananyaginkról!

Flash tartalmak újragyártása – 2020-tól szinte el fog tűnni a Flash. Ezzel kapcsolatos terveit már az Adobe is kihirdette. A fokozatos kivezetést 2017-től tart. Jellemzően a 2010-es évek elején a legtöbb látványos animációt, vagy összetettebb interaktív tartalmat Flash-ben lehetett elkészíteni, így számos tananyagot szükséges vagy újra gondolni vagy újra gyártani. Ebben segítünk! Tudj meg még többet a Flash kivezetéséről!