IATF 16949 képzés

Mi az IATF 16949?

Nemzetközi Gépjármű Különbizottság (IATF – Daimler, FCA, Ford Motor Company, General Motors, PSA Peugeot Citroën, Renault, Volkswagen, BMW) által kifejlesztett szabvány egyetlen rendszerben foglalja össze számos késztermékgyártó (OEM), valamint az ő beszállítói/ellátási hálózatuk (Tier 1-2-3) esetén releváns minőségi követelményeket. A követelményrendszernek megfelelő működés segítségével folyamatosan javítható az adott vállalat rendszerének és folyamatainak minősége, és a szervezet az ügyfelek megelégedésére összpontosíthat.

Miért fontos ez?

Az ISO/TS 16949:2009 szerinti tanúsított szervezeteknek 2018. szeptember 14-ig át kell állniuk az új rendszerre, ha továbbra is autóiparban szeretnének tevékenykedni! Amennyiben az audit során bármely munkatárs nem tudja bizonyítani a követelményrendszer átfogó ismeretét, az audit eredménye valószínűleg sikertelen lesz, mely többletköltséget okozhat! Ennek megelőzésére készítettük el elektronikus tananyagunkat, mely segítségével az érintettek költséghatékony módon, a munkából való kiesés nélkül tudják teljesíteni e feltételeket.

MEGOLDÁSUNK

IATF 16949 követelményismeretek e-learning tananyag

Tartalma:

A képzés, az autóipari beszállítók alkalmazásában álló érintettek számára nyújt segítséget. Tartalmazza az IATF 16949 szabvány által támasztott, a beszállítók mindegyikére vonatkozó egységes követelményeket. A képzés elvégzése elősegíti a cégeket abban, hogy működésük során megfeleljenek az autóipari követelményeknek.

Kinek ajánljuk?

Autóipari beszállító cégek számára nyújt költséghatékony képzési megoldást, mely segítségével az alkalmazottak a napi munkából való kiesés nélkül megismerhetik és elsajátíthatják a szükséges ismereteket, illetve gyakorlati példákon keresztül megtapasztalhatják annak alkalmazhatóságát.

Tananyag típusa és tanulási idő:

Interaktív és videós elemeket tartalmazó, 40 óra tanulási időt lefedő elméleti és gyakorlati tananyag.

Ár:

55.000 Ft helyett 45.000 Ft + ÁFA/fő 

(Több felhasználó esetén mennyiségi kedvezményt ajánlunk.)

Nézd meg az ingyenes demo-t!

Segíthetünk Neked is? Írj nekünk!

Név*

E-mail cím*

Telefonszám

Üzenet