Rólunk

Az Onlearn munkatársai közel 10 éve foglalkoznak digitális képzésekkel. Az elmúlt évek során számos projektet valósítottunk meg: több tucat rendszert és több száz tananyagot készítettünk.

0
+
Moodle LMS, Totara fejlesztése, bevezetése
0
+
Tananyag fejlesztése
0
+
Animáció készítése
0
+
Perc videós tananyag készítése
0
+
Nap elvégzett szakértői feladat

Minden, ami e-learning.

Fejlesztési ars poeticánk

Elképzelésünk szerint azok a jó képzések, amelyek vegyesen tartalmaznak több fajta tananyag típust és megoldást. Ahhoz, hogy ki tudjuk szolgálni az egy szervezeten belül is megjelenő igen eltérő tanulási szokásokat, informatikai képességeket, korosztályokat, ízlést stb. javaslatunk szerint minden képzés esetében a tananyag-típusok és -tartalmak vegyes alkalmazása segítheti legjobban a tanulást és tanítást. Minden projektünk esetében kiemelten fontos számunkra, hogy megértsük a képzés célját, célközönségét, és ehhez a legjobb digitális eszközöket ajánljuk és fejlesszük Partnereink számára. Milyen egy vegyes eszközöket alkalmazó digitális tananyag? Olvasd el!

Meggyőződésünk, hogy a leghatékonyabb képzési módszer a blended (kevert) típusú képzés. Az egyik oldalról biztosak vagyunk benne, hogy minden képzési területhez, témához bevezethetők olyan digitális eszközök, amelyek által a tanulás és tanítás hatékonyabb (olcsóbb vagy gyorsabb vagy intenzívebb) lehet. Emellett azonban abban is biztosak vagyunk, hogy az emberi tényező nem hagyható ki egyetlen képzésből sem. Éppen ezért célunk, hogy olyan képzéseket vezessünk be Partnereink számára, amely maximálisan kihasználja az e-learningben rejlő klasszikus előnyöket (bármikor, bárhonnan elérhető, visszakereshető, mérhető stb.), de közben kapcsolatot teremt egyik oldalról a képernyő előtt is más résztvevőkkel (lásd webinárium, online fogadóóra stb.), másik oldalról pedig aktívan támogatja a jelenléti alkalmakat is. Ezáltal pedig sokkal színesebb együttműködési és tanulási és tanítási lehetőséget nyújt.

Nincs végleges tananyag, csak aktuális állapot. Ez annyira fontos tapasztalatunk, hogy az irodánk falára is ki van írva. Ennek kapcsán javasoljuk minden projektünk esetében, hogy már a képzések tervezése során keressük meg a gyorsan elavuló pontokat, és keressük meg az ideális eszközt. Lehet, hogy egy adott témát videós tartalomként lehet a legjobban átadni, de ha minden héten változik a képzési tartalom, akkor azt fogjuk javasolni, hogy más megoldást alkalmazzunk. Partnereink számára hosszútávú együttműködési és frissítési, hatályosítási ajánlatokat nyújtunk, hogy biztosítva legyenek a tananyagok naprakész tartalma. Magatoknak frissítenétek a tananyagokat? Segítünk megtanulni!

Kiemelt referenciáink

Generali Biztosító Zrt.
NN Biztosító Zrt.
Miniszterelnökség
MKB Bank Zrt.
MÁV Zrt.
UPC Magyarország Kft.
ELMŰ-ÉMÁSZ csoport
K&H Bank Zrt.
Magyar Államkincstár
Szent István Egyetem