Totara Learn

A Totara Learn az intézményi képzések vezető, nyílt forráskódú platformja, amelyet kifejezetten a nagyvállalati képzések és tréningek világához alakítottak ki. A Totara számos lehetőséget biztosít partnereink számára, minden intézmény, vállalat a saját folyamatai szerint tudja használni. A Totara hivatalos oldalát a www.totaralms.com-on éred el.

Miért válaszd a Totarát?

Rugalmasság, rengeteg funkció

A nyílt forráskód biztosította egyedi megoldási lehetőségek mellett a Totara számos alapvető funkciójával támogatja a nagyvállalati képzések széleskörű igényeit. Szervezeti és egyedi tanulási tervek alakíthatóak ki.

Időmegtakarítás

A képzési programok szervezésének automatizálásával, jól nyomon követhető és tetszőleges formában riportálható adatokkal és előrehaladási információkkal jelentős adminisztrációs idő és költség takarítható meg.

Online vizsgák és riportok

A Totara segítségével egyszerűen nyomon követhetők és széles körben riportálhatók a képzési folyamatok. A rendszerben megtalálhatók az egyéni és összesített vállalati előrehaladási információk egyaránt.

Totara Learn bevezetés referenciáink

Érdekel a Totara Learn?

A Totara egy nyílt képzésmenedzsment rendszer, ami megváltoztatja ahogy a kollégái tanulnak és teljesítenek.

Hiszünk abban, hogy a legjobb ötletek akkor valósulhatnak meg, ha a megrendelők, partnerek és a beszállítók együtt dolgoznak, és erre a Totara lehetőséget nyújt.

Totara Learn funkciók

Széleskörű riportolás
Az alap készletben található előre definiált riportok között megtalálhatók a legnépszerűbbek: jelenléti ívek, kurzusteljesítések felhasználónként, tananyagok statisztikái, kurzuskatalógus stb.

Tetszőleges oszlopokból álló riportokat állíthatunk össze az egyedi riportkészítő felület segítségével. Megadhatjuk a szűrési feltételeket és a lebontási dimenziókat is.

Csapatok és egyének széleskörű támogatása
A Totara beépített megoldásainak köszönhetően könnyen kezelhető jóváhagyási folyamatok, ellenörzési pontok paraméterezhetők, amelyek során jól definiálhatók, majd nyomonkövehetők a vállalati és egyéni célok teljesülése, a teljes tanulási folyamat.

Teljesítménymenedzsment
A Totara rendszer segítségével lehetőség van különböző vállalati és egyéni célok és értékelések beállítására. Az értékeléseknél a kérdéseken túl megadhatók, hogy kinek kell azokra válaszolni, milyen határidőig, továbbá a kérdések csoportonként (lépésenként) ütemezhetők, így egészen bonyolult értékelési folyamat is kialakítható.

Az értékelés ezek után konkrét dolgozóhoz, vagy szervezethez/beosztáshoz rendelhető. A rendszer rendelkezik beépített 360 fokos értékelést biztosító modullal is.

Felhasználókezelés
Akár egy automatizált folyamat révén, vagy AD kapcsolat beállításával, vagy egy felhasználói felületről könnyen kezelhető import megoldással dolgozunk, a felhasználók betöltése a Totara Learn rendszerbe igen egyszerű folyamat.

HR adatok
Az emberek, a pozíciók, a vállalati hierarchia adatok mind-mind érkezhet már meglévő és karbantartott rendszerekből. Megoldásokat szállítottunk már PeopleSoft, Nexon, SAP, Salesforce és számos egyéb rendszerrel összefüggésben.

Belépés
Kevés olyan autentikációs metódus létezik, amelyikkel a Totara ne bírkozna meg. Mi még nem találkoztunk illyennel. A teljesség igényével az alábbi megoldások mind működnek:  SSO estébben: SAML, LDAP, NTLM és Shibboleth szabványok. Web Services-en keresztül REST, SOAP, XMLRPC, JSON és AM protokollok.

Képzések automatikus szervezése
Kevés dolgot lehet könnyebben beállítani, mint a Totara Learn ismétlődő és automatikusan szerveződő kurzusait. A rendszer segítségével a compliance típusú és licenchez kötött képzések (pl. vente megújítandók) menedzsmentje automatizált, átláható és könnyen kezelhető folyamat során alakítható ki.

A hozzárendelés történhet egyénileg vagy tömegesen is pl. minden  megadott régióban dolgozó kollégát egy kattintással beirathatunk egy számunkra releváns képzésre.

Jelenléti tréningek kezelése
A Totara Learn nem csak az e-learning és blended tanfolyamok teljeskörű menedzsmentjét támogatja, hanem teremkezeléssel és foglaltságok rögzítésével a jelenléti, személyes alkalmak is intergrálhatók a rendszerbe.

Egyéni tanulási tervek
Komplex és átlátható képzési programok patarméterezése mellett könnyűszerrel összeállítható a Totara Learn rendszerben az egyes kollégákra szabott egyéni tanulási útvonalak.

Ezek tartalmazhatnak kötelező és választható kurzusokat egyaránt akár e-learning, blended vagy jelenléti tréningek egy helyen történő megjelenítésével és kezelésével. Továbbá a teljes tanulás támogatható komplex jóváhagyási folyamatokkal és értesítésekkel.

Minden amit egy LMS is tud
Megosztás, tananyagok, fájlok, játékosítás kitűzőkkel, vizsgázás, kommunikáció (fórum, chat, üzenetküldés), tudásmenedzsment, teljesítményértékelés, képzés értékelés. Mind egy helyen!

Rugalmas és komplex kurzusok
Mentorált kurzusokat szeretne nyújtani a kollégáknak? Inkább haladjnak a saját tempójukban?  A Totara Learn rendszerén belül rugalmasan állíthatja be az adott témához legjobban illeszkedő megoldást. Állítson be csoportokat, egyedi jogosultságokat és kurzuson belüli tanulási útvonalakat.

Tanulás minden képernyőn: okostlefontól a laptopig
A Totara Learn alaprendszere is reszponzív kialakítással készült, így minden tanulói és képzési szokáshoz jól illeszkedhet. Ha kollégái sokat vannak úton épp úgy elérhetik a legfontosabb taratlmakat, mintha az irodában kivetítőn követnék a feladatokat.

Gyakran ismételt kérdések

A Totara számos lehetőséget biztosít partnereink számára, minden intézmény, vállalat a saját folyamatai szerint tudja használni.

  • A Totara működik minden modern böngészőben: pl. Chrome, Firefox, Internet Explorer.
  • Vállalati hierarchia és munkaköri pozicíók széleskörű kezelése.
  • Számos beépített riport kérhető le a rendszerből, de egyedi fejlesztésekkel bármilyen egyedi jelentési formát le tudunk generálni.
  • Szervezeti és egyedi tanulási célok és képzési programok alakíthatóak ki.
  • Automatikus beiratkoztatás pl. munkakörök, egyéb egyedi tulajdonságok alapján egy gombnyomással.

Mit tegyek ha szeretném kipróbálni a rendszert?

Írj nekünk egy levelet az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink egy munkanapon belül jelentkeznek!

Be lehet állítani kurzus előfeltételeket?

Igen. Egy kurzus előfeltétele lehet egy másik kurzus vagy program teljesítése.

Van lehetőség a Totarában oklevél nyomtatására?

A Totarába implementálhatóak egyedi arculattal és tartalommal rendelkező oklevelek, tanúsítványok.

Milyen kurzusokat tudok indítani?

A Totarában egy helyen lehet jelenléti, e-learning és kevert típusú kurzusokat kezelni.

Érdekel a Totara? Írj nekünk!

Név*

E-mail cím*

Telefonszám

Üzenet